Van alles en nog wat

i285978589325195764._szw1280h1280_

 

Een paar dagen terug kwam mijn zus naar mijn kamer: ´Mag Jeroen even boven komen?´. Ik dacht ohnee he wat nu weer?! ´Jeroeeeen! Ze is wakker, kom maar!´ En daar kwam Jeroen, de vriend van mijn zus, met iets in zn handen. Een soort bakje met de tekst ´Life is beautiful´ en daarin allerlei leuke dingetjes (zie foto). Waaronder een houten kaart met de tekst ´Wij denken aan je. Als je ons nodig hebt, staan we altijd klaar!´ Zo schattig en zo lief! Dankjulliewel droppiess en inderdaad: Life ís beautiful!!

Verder ben ik, na 2 uur voor te hebben geslapen, donderdag 19 maart naar de Grote Prijs van het Trinitascollege geweest. Gezellig samen met mijn moeder, vader, zus en Jeroen. Voor degene die niet weet wat dat is, dat is een talentenjacht voor mensen van het Johannes Bosco college en het Han Fortmann college. Omdat ik zelf zo onwijs van muziek houd, vind ik het ook heel leuk om naar te kijken. En wat een talent! Het verbaasde mij hoe goed de meesten waren. Door zulke avonden krijg ik ook weer zoveel zin om weer een band te beginnen en op te treden! Ik hoop ook echt dat dat dat heel snel weer gaat lukken, alleen de gedachte eraan maakt me al gelukkig, haha. De avond zelf ben ik best goed doorgekomen, er is één moment geweest dat ik even dacht: oei dit gaat de verkeerde kant op. Veel pijn en ontzettend moe, maar dat is gelukkig niet geescaleerd en ik heb de avond met zowel pijn en vermoeidheid als plezier doorgebracht!

Vandaag ben ik grieperig en heb ik beginnende keelontsteking. Heel vervelend, maar ach een griepje gaat weer snel over zullen we maar denken! Nu hopen dat dat met mijn ME ook gaat gebeuren… Ook kreeg ik vandaag een onwijs lieve kaart van Jill en dagelijks lieve en leuke berichtjes van mijn vriendinnetjes Marie en Merel en vele anderen, zulke dingen maken mijn dag sowieso altijd goedLacht

Verder heb ik een aantal vragen gekregen over de medische weg die ik heb afgelegd totdat ik de diagnose heb gekregen. Hier wil ik morgen een blog aan besteden, want dat is nogal een lange, frustrerende, pijnlijke, verdrietige weg vol vragen en weinig antwoorden geweest. Maar natuuuurlijk ook met genoeg fijne momentjes, want die zijn er elke dag!

Tot morgen en maak er vandaag nog iets moois van. Elke dag is een dag om ergens van te genieten. Zoals de lekkere waterijsjes die mijn liefste mama mij nu komt brengen voor mijn zere keeltje! hihi

Liefs en Magic Everrrryday!☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *