Lieve Mil, dankjewel!❤️

Toch even iets anders vandaag, mijn medische weg tot aan de diagnose komt ergens deze week op mijn blog te staan!

Vrijdag 20 maart had ik weer zangles, wat kan ik daar toch van genieten. En wat leer ik toch veel van die lieve Kim de Boer! Ik vertelde haar over mijn blog en liet mijn tattoo zien. Ze vroeg naar wat het voor mij betekent. Hierbij vroeg ze of mijn positieve blik op het leven komt door mijn lieve vriendinnetje Milou die nu ongeveer alweer 2,5 jaar geleden overleden is.. Ik hoefde niet lang na te denken over mijn antwoord: Ja. Ja, door haar ben ik zo naar het leven gaan kijken. Zij heeft zulke zware tijden gekend, heeft zoveel moeten meemaken en heeft zoveel pijn gehad, maar bleef al-tijd positief. Haar levensmotto was dan ook “Opgeven is geen optie.” Dit zegt al genoeg. Door dit verschrikkelijke verlies zijn veel mensen even met beide benen op de grond gezet denk ik. Ze heeft gevochten en god wat hadden veel mensen bewondering voor haar! Als ik aan Mil denk, wat echt elke dag is, denk ik: Pff.. Ik heb máár ME..

Deze lieve, bijzondere, mooie en vooral positieve vriendin genoot zo van het leven en dat heeft ze nagenoeg tot het einde gedaan. Veel mensen kunnen hier van leren! Een slecht cijfer, een klas blijven zitten, ontslagen zijn op je werk, een deadline niet gehaald hebben, een griepje of een onzinnige ruzie met iemand die je lief hebt. Dit soort dingen vallen in het niet hierbij. Het leven is prachtig en draait om zoveel meer dan werk, goede prestaties of het behalen van een zo hoog mogelijk niveau in welk opzicht dan ook! Doe dingen waar je vrolijk van wordt, waarvan je geniet en waar je elke dag van denkt ‘Ja, dit is mijn leven en dit is precies hoe ik wíl leven’. Maak geen ruzies of maak ze goed. Probeer de ander te begrijpen en probeer vooral jezelf te begrijpen, want uiteindelijk gaat het om jóúw geluk!

Lieve, lieve Milou. Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat ik veel van jou heb geleerd. Dankjewel hiervoor. Je zult nooit vergeten worden en er wordt elk uur van de dag aan je gedacht! Fysiek ben je niet meer hier, maar mentaal ben je overal. Heel veel knuffels en kussies♡
Ook heb ik ontzettend veel bewondering voor de familie van Milou. Hellen, Emiel, Jordi, Laura, Chantal, Ruud en Ilanda, jullie zijn bijzonder lieve mensen en Milou had haar positiviteit van geen vreemde! Ook van jullie heb ik veel geleerd over hoe je in het leven kunt staan.

Ongeveer 2 jaar terug heb ik een liedje geschreven over Milou en heb ik vervolgens opgenomen. Als je dit wilt horen, kan dit hier: https://www.youtube.com/watch?v=Ggip9Fjot48 

Magic Everyday☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *