Leven met een Iphone batterij…

i285978589325929709._szw1280h1280_

 

“Goede” stond in mijn vorige blog niet voor niks tussen aanhalingstekens… Een paar foto’s gemaakt en even gezellig wat gegeten. Langzaam aan werd ik onder het eten moeier en maakte ik er nog een grapje over. Ik zag er heel moe uit, maar wilde per se nog op de foto met oma. “Ik zet gewoon even mijn masker op!”, *Zette een grote lach op en probeerde mijn ogen te laten stralen* “Wat ben jij vreselijk!!” Zei mijn moeder lachend. 1 minuut na dat deze foto was gemaakt, stortte ik in. Ik kon van vermoeidheid niet meer praten en nauwelijks bewegen. (Dit laat maar weer zien dat als je mij vrolijk over straat ziet lopen, ik misschien een minuut later niet meer kan door vermoeidheid.) Ben snel mn bed in gegaan en ben in een heeele diepe slaap gevallen. Maar ondanks de vermoeidheid, heb ik genoten! (Die vlek die op een schaduw lijkt, was mijn vader. Hij wilde de foto “photobomben”, maar stond er niet heel charmant op. Best goed gephotoshopt toch?? Haha)

Eigenlijk heeft iedereen een batterij. Bij “normale” mensen is deze batterij na een nacht slapen helemaal vol (100%) en aan het eind van de dag heeft hij een rood streepje, ongeveer 20% of misschien nog wel meer. Maar mijn batterij is eigenlijk altijd leeg. Ik leef op mijn reserves. Als ik heb geslapen is ie misschien voor 20% vol, maar na alleen te hebben gedoucht is ie alweer leeg, net een iphone batterij! En dat gaat de hele dag door. Verder moet ik door op mijn reserves, anders kan ik de hele dag wel slapen en dat is helemaal niet goed voor een mens.

Misschien klinkt het raar, maar ik heb veel aan sommige Facebook pagina’s. Herkenning, mensen die hetzelfde meemaken, tips en vorderingen in de medische wereld. Dat soort dingen zijn heel fijn om te lezen. Hieronder zal ik een paar Facebook pagina’s neerzetten waar ik veel aan heb:

– https://www.facebook.com/ME.cvs.Vereniging
– https://www.facebook.com/pages/Jongerenafdeling-MEcvs-Vereniging/262465223779519
– https://www.facebook.com/paintopower

Laatst weer een onwijs lieve kaart gekregen van Jorieke, de mama van mijn allerbeste vriendinnetje Maritta, zo lief! Ook vind ik het fijn om contact te hebben met mensen die in een soort zelfde situatie zitten, dus als je dit leest en je denkt: Heeeee dat komt me echt heel bekend voor allemaal! Twijfel dan niet om even een berichtje achter te laten in mijn gastenboek of op mijn facebook! Berichtjes zijn sowieso altijd leuk om te krijgen?

-xoxoxoxo-

Magic Everyday☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *