Koningsdaggie

i285978589327180160._szw1280h1280_

 

Oh. Mijn. God. Kan. Nauwelijks. Lopen.

Haha mijn moeder en ik hadden besloten dat we voor de eerste keer in ons leven maar eens spulletjes zouden gaan verkopen op de koningsmarkt. Het leek ons een heel goed idee om er dan ook rond 06.00 uur te zijn ongeveer, want anders zouden we geen plekje kunnen krijgen. Om 05.35 uur kreeg ik een whatsappje van mn moeder “Ik blijf nog even liggen, roep me maar als je klaar bent xxx” haha ik moest lachen, maar was o zo blij dat ik niet de enige was die er eigenlijk nog niet klaar voor was…. Om 06.20 uur had ik toch maar besloten om eruit te gaan. Ondanks de opstartprobleempjes zijn we er toch heen gegaan en jemig wat was het al druk!! Het was een grappige ervaring, maar er waren zoooveel mensen die spullen verkochten, dat we nauwelijks iets hebben verkocht helaas. Volgend jaar dan toch maar weer naar een feestje, want ik ga er natuurlijk vanuit dat dat dan weer kan!

Toen ik thuis kwam ben ik meteen mn bed in gegaan en heb ik een uurtje geslapen, zodat ik daarna weer met mn vader en moeder even naar oma kon gaan. Samen hebben we ongeveer een kwartiertje gewandeld….. De laatste keer dat ik zo ontiegelijk veel spierpijn heb gehad, is toen ik 3 dagen achter elkaar 2 keer per dag intensief had gesport. Dat schetst maar weer hoe weinig ik normaal gesproken dus beweeg, best ernstig eigenlijk haha. Maar goed, bij het CIR krijg ik een personal trainer, dus dat is super fijn! Die weet ook precies wat goed voor me is en wat niet. Ik heb wel echt een hele gezellige dag gehad! En spierpijn van bewegen is trouwens best lekker, weer eens wat anders dan de spierpijn die ik normaal altijd heb!

Verder heb ik me opgegeven voor de “wereldMEdag”, georganiseerd door Sonja Silva die zelf ook al jaren ME heeft. Toen ik even op haar naam ging googelen, kwam ik dit filmpje tegen. Het was best confronterend om dat filmpje te zien, het lijkt zo erg op mijn verhaal! Het is wel een lang filmpje, maar het was zó voorbij! Elke seconde boeide me en kwam binnen..

Ik hoop dat jullie allemaal ook een hele leuke koningsdag hebben gehad en ietsje minder spierpijn hebben dan ik! Haha

Lieefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *