Moederdag ❤

Vandaag is het moederdag, maar hoort het niet elke dag moederdag te zijn? Het is toch ook elke dag “kinderdag”? Mijn moeder is mijn steun en toeverlaat en staat al-tijd voor mij klaar. Zonder mijn moeder kom ik nergens en lag ik waarschijnlijk bijna elke dag alleen maar in mijn bed. Elk ziekenhuisbezoek, elke treinreis, zij gaat met me mee. Al is het alleen al voor de gezelligheid. Maar daarnaast heb ik haar gewoon ook echt elke dag, bijna elk uur wel nodig nu in deze periode.. Ook kunnen we samen zoveel lachen en sleurt ze me mee om er af en toe toch even uit te zijn. Natuuurlijk hebben we ook wel eens even lekker ruzie, maar dat hoort er allemaal bij haha. Ik vind het belangrijk om elke dag wel een keer te laten weten dat je van je naasten houdt. Ik laat dan ook elke dag wel weten/merken hoeveel ik van mijn ouders houdt en hoe blij ik ben met zulke begripvolle ouders, want ik besef echt wel dat dat niet vanzelfsprekend is! Lieve, lieve mama, ik houd van je en ik ben je onwijs dankbaar voor alles ❤ En lieve oma’s, ook van jullie houd ik super veel!

Voor de lieve mensen die geen moeder hebben, zal dit een extra moeilijke dag zijn.. Misschien helpt het een heel klein beetje dat dit een gewone (zon)dag is als elke andere dag en dat je moeder op de een of andere manier iedere dag wel bij je is en zonder twijfel trots op je is!

Ik ben nu onderweg naar de WereldMEdag, natuurlijk samen met mijn lieve ouders😊 Ik ben heel benieuwd naar hoe de dag er uit gaat zien..

Een hele fijne dag of een hele dikke knuffel!

Magic Everyday

Delen is magisch
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *