Moederdag ❤

Vandaag is het moederdag, maar hoort het niet elke dag moederdag te zijn? Het is toch ook elke dag “kinderdag”? Mijn moeder is mijn steun en toeverlaat en staat al-tijd voor mij klaar. Zonder mijn moeder kom ik nergens en lag ik waarschijnlijk bijna elke dag alleen maar in mijn bed. Elk ziekenhuisbezoek, elke treinreis, zij gaat met me mee. Al is het alleen al voor de gezelligheid. Maar daarnaast heb ik haar gewoon ook echt elke dag, bijna elk uur wel nodig nu in deze periode.. Ook kunnen we samen zoveel lachen en sleurt ze me mee om er af en toe toch even uit te zijn. Natuuurlijk hebben we ook wel eens even lekker ruzie, maar dat hoort er allemaal bij haha. Ik vind het belangrijk om elke dag wel een keer te laten weten dat je van je naasten houdt. Ik laat dan ook elke dag wel weten/merken hoeveel ik van mijn ouders houdt en hoe blij ik ben met zulke begripvolle ouders, want ik besef echt wel dat dat niet vanzelfsprekend is! Lieve, lieve mama, ik houd van je en ik ben je onwijs dankbaar voor alles ❤ En lieve oma’s, ook van jullie houd ik super veel!

Voor de lieve mensen die geen moeder hebben, zal dit een extra moeilijke dag zijn.. Misschien helpt het een heel klein beetje dat dit een gewone (zon)dag is als elke andere dag en dat je moeder op de een of andere manier iedere dag wel bij je is en zonder twijfel trots op je is!

Ik ben nu onderweg naar de WereldMEdag, natuurlijk samen met mijn lieve ouders? Ik ben heel benieuwd naar hoe de dag er uit gaat zien..

Een hele fijne dag of een hele dikke knuffel!

Magic Everyday

One Comment

  1. Hoi Bente en hoi ouders en vrienden van Benten. Ja het is Magic Everyday om te leven en jij weet dat zoveel meer en beter dan wie dan ook omdat je door alles wat je meemaakt juist zo bewust leeft.Gelukkig zijn er in de woestijn van pijn oases ..de momenten waarin het weer iets beter gaat. Mijn hart gaat uit naar je en naar je ouders. Samen maken jullie deze reis door het leven. Denk nu aan het boek dat de vrouw van Robert Dijkgraaf schreef over hun beider zieke kindje ..dat herstelde. Ook al omdat er heel zorgvuldig werd afgegaan op het gevoel. Dat gevoel dat ook zo opduikt in je berichten. Zo ragfijn en zo fascinerend goed is ons gevoel als graadmeter van hoe het met ons gaat. Al zou je het ook wel eens graag willen uitzetten, als het alarm maar op zijn hoogste stand blijft bl’eren. Je krijgt waarachig een ongelooflijke training in op je gevoel afgaan en uitvinden wat goed is voor je. Het is blijven zoeken en uitvinden..hoezo je studie gestopt? Hoezo niet werken? Dit is pas studie.Dit is pas werken. Leven door diepe dalen en hoge toppen …heel veel om uit te zoeken. Want wat is eigenlijk ” ongeneeslijk’ ? Eigenlijk is dat toch gewoon: ” uitvinder gezocht? ” Je bent gewoon ongelooflijk belangrijk en alle stappen die je samen met je hele team zet zijn ook voor de hele wereld heel belangrijk.
    Want overal wordt gezocht naar wat weerstand is en hoe dat werkt. Het heeft in ieder geval veel te maken met liefde en aandacht, schoonheid, rust, natuur, plezier en respect en dankbaarheid voor het leven en voor jou en voor wat je doormaakt. En dat is veel meer dan ziek zijn, dat is juist het doormaken van het hele proces dat is gericht op heling en herstel. Allerlei aandoeningen komen bij je langs en je bent steeds bezig met herstel .want daar draait het allemaal om . Een heel laboratorium is er in je. En je bent daarvan de ceo .in opleiding. Vertrouw maar gerust dat daar een goede reden voor is.Geleidelijk zal dat allemaal duidelijker worden.
    Intussen schuiven alle processen steeds meer van ziekzijn naar helen.Daar ligt de innerlijke focus al de gehele tijd natuurlijk. Je maakt/ jullie maken samenvongelooflijke ervaringen mee en koestering is dan zo heel belangrijk. Heel veel liefs, heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *