Help ME!

i285978589327515054._szw1280h1280_

 

Al zo ontzettend lang moeten zo ontzettend veel mensen vechten tegen onbegrip. Maar niet alleen tegen onbegrip. Ook tegen de vreselijke klachten die zij dag in dag uit hebben. De continue vermoeidheid, die hersenen en lichaam uitschakelt en er voor zorgt dat deze mensen steeds minder en minder kunnen. Het vechten tegen het kwijtraken van de mensen om hun heen. Het vechten tegen hun geest die zoveel wil, maar hun lichaam dat bijna niks kan. Het vechten tegen alle artsen die er bijna niks vanaf weten en het continu de strijd aangaan om maar iets verder te komen in de lange medische weg.

Ik ben een van deze mensen en ik word gek van het vechten. Het is tijd dat het anders gaat worden. Daarom is het belangrijk dat deze ziekte bekender wordt. Veel te weinig mensen weten van deze ziekte af. Hoe meer mensen hier vanaf weten, hoe bekender het wordt, hoe sneller de medische weg gaat en hoe sneller ik, samen met al deze mensen, misschien wel medicijnen gaan krijgen tegen deze klachten en dus niet meer zo hard hoeven te vechten!!

Help jij mij om op deze Wereld ME dag, ME bekender te laten worden? Help jij mij zodat ik minder hard hoef te vechten en het kleine beetje energie dát ik heb kan steken in andere dingen? Help jij mij om misschien binnen een paar jaar weer een stuk beter te kunnen functioneren door mogelijke medicatie? Help jij mij en al deze mensen met mij? Deel dan alstjeblieft dit blog, of deze afbeelding die hierbij staat. Ik ben je heeeeel heel heeeel dankbaar!!!

Als je nog één stapje verder wilt, kun je ook het “Do you know ME” polsbandje bestellen! Hiermee zorg je ervoor dat de ziekte bekender wordt, maar steun je ook de ME/cvs Vereniging in haar werk voor belangenbehartiging van de ME patiënten.

Je kan het bestellen door €3,25 (incl. verzendkosten binnen NL) over te maken naar: IBAN: NL85 INGB 0004 2869 57
ten name van: ME/cvs Vereniging te Pieterburen
Onder vermelding van “Polsbandje” met je naam en adres. Na ontvangst van de betaling sturen zij het naar je toe!

Alvast super bedankt❤❤❤

Magic Everyday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *