Vaderdag ❤

i285978589329331617._szw1280h1280_

 

Vaderdag, ze zeggen dat dat de mooiste dag van het jaar is, samen met moederdag natuurlijk. Maar terwijl mijn vader eigenlijk lekker op de bank hoort te liggen en verwend hoort te worden, is hij druk aan het klussen aan onze nieuwe badkamer. Arme pappie! Dat schetst wel meteen een goed beeld van hoe hij is. Hij is een harde werker en een doorzetter en staat altijd voor iedereen klaar.

Met mijn vader heb ik een hele goede band. Ik heb vorig jaar op vaderdag het liedje “papa” gezongen voor hem ( https://m.youtube.com/watch?v=-8Qc0pKGnY0 ). “Papa, ik lijk steeds meer op jou” zing ik in dat liedje. Het grappige is dat dat nog klopt ook. Ik begin steeds meer op mijn vader te lijken. Dezelfde rust, dezelfde nuchterheid, dezelfde humor en dezelfde irritatiepuntjes. Aan één blik hebben wij meestal al genoeg.

Eerder in het blog “Moederdag ❤” vertelde ik hoe belangrijk mijn moeder is in deze lastige periode, maar mijn vader is nèt zo belangrijk! Zijn rust en rationaliteit zorgen ervoor dat ik met beide benen op de grond blijf staan en we stap voor stap blijven bekijken wat het beste voor mij is. Hij steunt mij onvoorwaardelijk in mijn keuzes en ondersteunt mij wanneer dat nodig is (heel vaak dus momenteel haha). Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, wat moet ik toch zonder mijn lieve ouders?!

Ook mijn lieve opa’s zijn heel belangrijk voor me. Mijn ene opa is er helaas niet meer, maar ik weet dat hij mij in deze situatie onvoorwaardelijk had gesteund en mijn andere opa doet er alles aan om mij te helpen. Zo fijn zo’n familie die zo erg achter je staat! Ik hou van jullie!

Verder wens ik de mensen die geen vader meer hebben of hun vader niet kunnen zien heel veel sterkte en een hele dikke knuffel toe..

Lieve pap, ik houd steeds meer van jou ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *