Door de ogen van… Mijn zus

Omdat het mij de laatste tijd heel veel energie kost om blogs te schrijven, leek het mij een goed idee om nog wat meer mensen te vragen die iets willen vertellen over deze situatie. En wie kunnen dat beter dan mijn beste vriendinnen en mijn super lieve zus, die zo dichtbij mij staan?

Mijn zus en ik hebben een goede band. We kunnen elkaar soms achter het behang plakken, maar houden zielsveel van elkaar. Vanaf dat ik geboren ben, beschermt zij mij en dit zal ze ook altijd blijven doen, haar kennende. Ze is zo onwijs lief, zorgzaam en begripvol. Tuurlijk krijg ik wel eens opmerkingen als “kan je dat ècht niet even doen?” terwijl dat inderdaad op dat moment ècht niet lukt, maar lieve Vank, dat is menselijk!!! I love you, no matter what en weet dat ik ongelooflijk veel aan je heb mop!

Ivanka

Dit keer is het mijn beurt om een stukje op Bente haar blog te schrijven. Al bijna 20 jaar lang is Bente mijn allerliefste zusje (ze is mijn enige zusje maar wel de allerliefste haha).
Bente is een hele lieve spontane meid, die altijd voor iedereen klaar staat en heel erg behulpzaam is naar alles en iedereen. Ze kan goed leren en muziek maken is haar passie. Laatst heeft ze, zoals jullie wel weten, een hele mooie opname set gekocht en het is ontzettend leuk om haar hiermee bezig te zien en te horen. Dan zie je haar echt genieten!

Vroeger was Bente altijd met iedereen vriendinnen en speelde ze veel met de meiden. Later op de middelbare school had zij ook een hele club vriendinnen waarmee zij dagelijks omging. Ze maakte veel lol en Bente genoot van de dingen die zij samen deden.
Jammer genoeg kan Bente nu veel minder aan en ziet zij hierdoor haar vriendinnen erg weinig. Wel heeft zij heel veel aan Maritta en Merel, die haar heel erg steunen al vanaf het begin dat Bente weet dat zij ME heeft. Ik vind dat echt bijzonder lief van jullie Merel en Maritta❤

Ook ik probeer (samen met Jeroen en mijn ouders) Bente zoveel mogelijk te steunen en ook wel eens iets leuks voor haar te doen. Vorige week bijvoorbeeld hebben Jeroen en ik een dropstaaf voor Bente meegenomen van de kermis, omdat we weten dat Bente die lekker vindt, maar dat ze zelf niet naar de kermis kan..

Dit is maar een klein dingetje en af en toe vind ik het best lastig om Bente zo goed mogelijk te steunen.
Ook ik baal er wel eens van als ik iets wil doen en Bente kan niet mee, of als ik iets in het huis moet doen en Bente kan niet helpen. Maar dan denk ik bij mezelf: Halloooo Bente is ziek, ze zou het heel graag willen maar KAN het niet.

Ik hoop dat Bente veel zal hebben aan de nu aangepaste behandelingen en uiteindelijk weer alles kan doen waar zij zo gelukkig van wordt. Weer samen winkelen, zonder dat ze door haar benen zakt, weer lekker muziek kan maken waar zij zoveel van houdt, weer met vriendinnen leuke dingen doen en een studie doen die echt bij haar past!

Bente keep your head up en blijf geloven in herstel want dan kom je er vast en kun je dingen gaan doen waar je gelukkig van wordt! And remember: Magic Everyday?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *