BELANGRIJK NIEUWS!!

i285978589342407656._szw1280h1280_

 

De afgelopen tijd heb ik me vooral bezig gehouden met overleven, maar in die tijd hebben een paar hele mooie mensen niet stil gezeten.

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Emin. Emin had mijn blog gelezen en wilde even laten weten hoe knap hij het vond dat ik zo positief bleef ondanks alles. Hoe leuk is dat om te horen van iemand die je niet kent?! Dat blijft bijzonder, maar dat was niet alles.. Emin is een docent op de ICT-academie in Leiden (ROC Leiden Lammenschans). Hij zei dat hij misschien wel iets voor mij kon betekenen op het gebied van een eigen website. Hoe gaaf! Aangezien deze website binnenkort gaat ”verlopen”, kwam dit ook nog eens super goed uit?

Een paar dagen later kreeg ik een bericht met dat er twee leerlingen van Emin bezig waren met het maken van een website voor mij, dit zijn Gino Menger en Kris Nandkoemarsing. Ze waren meteen enthousiast en vonden het fijn om iets voor mij te kunnen betekenen.

Even later kreeg ik een vriendschapsverzoek van Michiel Hartsuiker, ook een leerling van Emin. Hij stuurde een bericht met dat hij een professionele gamer is en dat hij d.m.v. een 48 uur livestream geld wilde ophalen voor onderzoeken (naar medicijnen) voor ME. Samen met Damian Zanoni heeft hij 222,31 euro opgehaald. Ze deden het zo leuk samen! En zo onwijs knap.. 48 uur achter elkaar wakker blijven én gamen én in gesprek blijven met je volgers én mij af en toe op de hoogte houden…. Iets wat voor ME-patienten nog niet eens in hun stoutste dromen voor kan komen.

Ten slotte kreeg ik te horen dat Gino Menger, die ook mee heeft geholpen aan het maken van mijn website, genomineerd is voor de MBO-verkiezingen en hier een speech mocht houden. En over welk onderwerp heeft hij gesproken? ME! Hij heeft mijn verhaal verteld en uitgelegd hoeveel impact deze vreselijke ziekte op vele levens heeft..

Al deze jongens werken samen mee aan meer bekendheid. Iets wat voor “ons” zóveel betekent. Zo’n ontzettend groot gebaar!!

En dan nu de grote verandering……. Na heel wat overleg over en weer met Kris, is er iets heel moois uitgekomen! Voortaan kun je mijn blogs vinden op: www.MagicEveryday.nl. Voor de mensen die mijn blog volgen via mijn Facebookpagina (Magic Everyday) zal verder niets veranderen?

Lieve Emin (die het liefst alle eer aan zijn leerlingen geeft, maar zonder hem niks van dit alles was gebeurd), Kris, Gino en Michiel, ik weet niet hoe ik jullie genoeg kan bedanken.. Zó hartverwarmend, zó bijzonder! Waar social media wel niet allemaal toe kan leiden..

Ik hoop jullie allemaal terug te zien op mijn nieuwe website. Dat we met z’n allen maar mogen zorgen voor meer bekendheid rondom deze rotziekte!!!

WWW.MAGICEVERYDAY.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *