Ik houd van jullie, stelletje mooie mensen!

Soms krijg ik berichten waardoor ik met open mond en met mijn hand op mijn hart aan het lezen ben en af toe mezelf hoor fluisteren “wauw dit is zó lief!” Het enige wat dan door mijn hoofd gaat, is: “waaraan heb ik dit ingodsnaam verdiend?!”

Van opmerkingen over dat ik een prachtig mens ben tot opmerkingen over dat ik een voorbeeld en inspiratiebron ben. Ik had dit gewoon niet durven dromen.

Zoals ik in mijn blog “Slaap je lekker? Ja, jij wel hè” de mensen die het totaal niet verdienen even in de spotlights heb gezet, zal ik dat vandaag doen bij de mensen die het wel 100 keer verdienen!

Alle kaarten die ik heb gekregen, kadopakketjes, badspullen, bosjes bloemen, kunstwerkjes, berichten, mails en knuffels… Het is zó hartverwarmend!

De mensen die mij blijven supporten ondanks alles, jullie woorden en daden zijn voor mij 100 keer belangrijker dan die rotopmerkingen van die rotmensen, als jullie dat maar weten!

Mijn hart voelt warm, mijn gezicht draagt een glimlach en mijn vingers typen het woord:LIEFDE. Voor jullie. Omdat jullie belangrijk voor mij zijn. Omdat ik zonder jullie waarschijnlijk een stuk minder positief zou zijn geweest. Omdat ik zonder jullie niet zou weten waar ik nu had gestaan (of gelegen in mijn geval haha). Omdat jullie mijn steun en toeverlaat zijn. Ik kan met trots zeggen: ik houd van jullie, stelletje mooie mensen!

Jullie zijn niet alleen vrienden of volgers, nee jullie zijn veel meer. Ik noem jullie Magics. Omdat jullie met zulke mooie harten echt wel magisch zijn. Dus lieve Magics, bedankt! En alle nieuwe Magics die er dagelijks bijkomen: welkom bij de grote MagicFamily! Samen komen wij er wel!

Magic Everyday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *