Remindertje❤

Als mens maak je veel mee. De een maakt een heleboel heftige en zware dingen mee, de ander beleeft vooral heel veel leuke en spannende avonturen en weer een ander gaat een beetje mee met de flow van het leven zonder al te veel ups en downs.

Iemand die iets heel heftigs heeft meegemaakt, is daardoor getekend voor de rest van zijn leven. Dit kan heel naar zijn. Maar deze persoon heeft hierdoor ook iets moois meegekregen. Een paar dingen die diegene dolgraag aan die andere twee soorten personen zou willen meegeven, vooral nu de meesten vakantie hebben, zijn:

❥️ Geniet. Geniet zo intens als je kunt. Zie de waarde van dingen in. En wat de meesten vergeten, is om dit op het moment zelf te doen. Leef in het nu. Het verleden ligt achter je. En als je altijd alleen maar naar iets toeleeft, loop je met je ogen dicht een heleboel mooie dingen langs de zijlijn mis.

❥️ Jouw leven draait om jouw geluk. Ben jij gelukkig? Dan zijn de mensen die van jou houden dat ook. Je hoeft niet te doen wat er van je verwacht wordt. Neem risico’s en streef je dromen na. Klinkt cliché, maar het is zo belangrijk dat je doet wat je leuk vindt?

❥️ Wees aardig. Voor iedereen. Wanneer je dit doet, krijg je daar heel veel voor terug. Ieder mens heeft liefde in zich. Een glimlach naar een vreemde, kan een dag maken. En oprechte complimenten zijn gratis. Iedereen voelt zich er fijn door, dus waarom zijn mensen er zo zuinig mee?

❥️ Probeer zo weinig mogelijk te oordelen over je medemens. 9 van de 10 keer heb je geen idee van wat iemand doormaakt. Roddelen of pesten is echt een no go. Je maakt daar mensen kapot mee.

❥️ Woorden kunnen pijn doen. Net als dat woorden je hart kunnen verwarmen. Kies je woorden zorgvuldig uit en denk na over wat je ermee wilt bereiken!

❥️ Sta af en toe even stil bij hoe gezegend je bent met de dingen die je kunt. Waardeer wat je hebt. Denk af en toe aan hoe het ook anders had kunnen zijn. En daarbij mag je best even aan mij denken, ondanks dat ook ik me gezegend voel met de dingen en mensen die ik om me heen heb, het kan altijd nog slechter. Vanuit daar kun je veel intenser leven.

❥️ Maar vergeet niet dat je ook maar een mens bent. En dat ook jij, jij die heel gezond bent, jij die alles hebt wat je hartje begeert, af en toe best mag klagen over wat jou dwars zit. Ook al is het een gebroken nagel, een regenbui op je vakantie of een Pokémon die je net gemist hebt. Op dat moment is dat voor jou vervelend. En dat mag je best even laten merken?

Spread the Love, spread the Magic. Everyday. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.✨

Ben je hier via via gekomen? En zou je mij graag willen blijven volgen? Ga dan naar www.Facebook.com/MagicEveryday klik op “vind ik leuk” en je behoort tot de mooie en al best grote MagicFamily! 

En oh ja, als je nog even deze super belangrijke petitie zou willen tekenen, zou dat heel veel voor ons betekenen: http://www.meisgeensolk.petities.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *