Wat een mijlpaal: 1.000 Magics!!

 Deze foto is natuurlijk al van een hele tijd terug, toen ik nog niet zo ziek was als nu

Donderdag avond keek ik op mijn Magic Everyday Facebookpagina en ik werd opeens even heel erg blij! Doordat er deze week weer 60 Magics bij zijn gekomen, heeft de teller de 1.000 aangetikt!!! 

Ruim anderhalf jaar geleden alweer ben ik begonnen met bloggen. Dit deed ik vooral om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden. Ik had te maken met zóveel onbegrip en ik wilde zo graag een keer heel goed uitleggen wat het nou inhield om te leven met ME, zodat zij er eindelijk een beetje een beeld bij zouden krijgen.

Al snel merkte ik dat ook andere mensen het fijn vonden om mijn blogs te volgen, dus maakte ik een Facebookpagina aan. Mijn motivatie om blogs te schrijven is in korte tijd van het op de hoogte willen houden van familie en vrienden meer veranderd naar het zorgen voor zoveel mogelijk bekendheid rondom ME om zo snel mogelijk een medicijn te krijgen. Maar ik had toen nooit kunnen bedenken dat mijn blog zoveel mooie lezers zou krijgen!

4/5 van mijn Magics ken ik niet persoonlijk. Maar soms voelt dat helemaal niet zo. Al mijn volgers heten niet voor niets Magics. Ja, jij ook! Jullie zijn zulke lieve mensen.. Ik ben echt in een warm bed, of uhh, bad terecht gekomen?  Lotgenoten waarbij ik het gevoel heb alsof ik ze al jaren ken en die de meest levenslustige personen zijn die ik ooit heb ”ontmoet”, waar ik mijzelf weer in herken. Mensen die de ziekte niet kenden maar die oprecht geïnteresseerd zijn en ontzettend met mij meeleven, buren die regelmatig hulp aanbieden en vriendinnen van vroeger die hun excuses hebben aangeboden.. Dit had ik gewoon nooit durven dromen. Dat wat ik al die jaren zo gemist heb, dat wat het zwaarste was aan het hele ziek zijn, is nu 180 graden gedraaid. Jullie geloven mij, nemen mij serieus en vechten met mij mee. En hoe slechter het met mij gaat, hoe meer steun ik van jullie krijg. Dat geeft een mens de kracht om door te blijven gaan, om hoop te blijven houden en om niet op te geven.

Verder heb ik zo ontzettend veel bewondering voor mijn oma, mijn andere oma en opa, mijn tante, zus, haar vriend en mijn vrienden. Voor hoe zij er voor mij blijven zijn.. En natuurlijk voor mijn ouders die vierentwintig uur per dag voor mij klaar staan en er alles aan doen om het mij zo makkelijk mogelijk te maken. Ik houd zo ongelooflijk veel van jullie allemaal!

Inmiddels staat de teller alweer op 1.013 Magics en de MagicFamily kan mij niet groot genoeg zijn! Iedereen is welkom en iedereen is even geliefd! En met z’n allen zorgen wij ervoor dat heel veel mensen uiteindelijk hun levens weer terug krijgen.. Samen staan wij sterk? Zocht je een reden voor taart? Dan is dit er een?

Dank jullie wel lieve Magics, voor alles!❤

Dit blog heb ik donderdag avond al geschreven, de komende tijd ben ik noodgedwongen weer even offline. Liefde en Magic Everyday❤

P.s. Zou je deze belangrijke petitie voor mij willen tekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *