Moederdag?

Mijn moeder verdient de wereld. Zij verdient het beste van het beste, want zij ís de beste! En elke dag laat ik dat op de een of andere manier wel even aan haar merken of weten. Vandaag misschien een beetje extra, want waarom ook niet? Maar ik weet dat Moederdag voor sommigen helemaal geen extra waarde heeft of dat deze dag juist een dag is geworden die velen liever ontwijken. Dus lieve jij, als jij het vandaag (een beetje) extra moeilijk hebt, weet dan dat ik aan je denk en dat ik je een hele dikke knuffel heb gestuurd✨ Liefde voor ieder mens die zijn of haar best doet?

 

————————

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte gehouden te worden en volg mijn instagram voor vooral veel foto’s van voordat ik ernstig ziek werd✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *