#SevereMEday: houd vol ♡

Vandaag is het #SevereMEday. Een dag speciaal voor mensen met de (zeer) ernstige vorm van ME. De mensen die in een donkere en stille kamer liggen. Die niet meer gezien worden door de rest van de wereld. Een dag voor onder andere mij dus.
Zo belangrijk dat deze dag bestaat, maar tegelijkertijd ook zo confronterend. Ik word verdrietig van het feit dat er zo veel mooie mensen op dezelfde manier moeten leven als ik.. Verdrietig van de voorbij komende donkere plaatjes, de foto’s en de in memoriam teksten voor de mensen die zijn overleden aan deze klote ziekte. Het komt te dichtbij. En dat gevoel is niet fijn.

Dus hierbij wil ik gewoon even wat liefde brengen! Een heleboel licht, kracht, geduld en tonnen vol hoop✨ In gedachten ben ik bij iedereen die dit moet doorstaan. Jullie zijn er nog. Ik zie jullie. Jullie worden niet vergeten! Ik blaas heel veel knuffels en Magic jullie kant op. Houd vol♡

#MillionsMissing

—————————

Like mijn Facebookpagina en volg mijn instagram om op de hoogte te blijven!