#HELPBENTE: update 1

Lieve, lieve, lieve Magics,

Sinds de lancering van de crowdfundingsactie voor onze dochter Bente, op 11 augustus om 19.00 uur, staat ons leven totaal op zijn kop. Er is een rollercoaster van emoties ons huis binnen komen denderen. In korte tijd zóveel donaties, zóveel lieve woorden en warme wensen… We voelen ons gedragen en gesteund, geweldig!

Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, maar we hebben alle reacties gelezen, alle donaties gezien en van klein tot groot: ze zijn ons allemaal even dierbaar. Onze dank is niet in woorden uit te drukken!

De situatie van onze dochter Bente is ronduit slecht en het allerliefst zou ik willen dat het totaal anders was gelopen. Dat Bente gewoon -net als vele andere jongeren van haar leeftijd- een gezonde, fijne, onbezorgde jeugd had gehad. Dat zij nu met haar vrienden & vriendinnen vakantie zou kunnen vieren op het strand, in de kroeg of in een of ander warm oord. Gewoon, zoals dat hoort op deze leeftijd. Helaas is dat niet zo. Al jaren niet.

Maar.. al is de situatie nóg zo slecht; elk nadeel heeft zijn voordeel. Zo proberen wij het hier in huize Kubin in ieder geval altijd voor ogen te houden. De afgelopen jaren hebben we door het ziekzijn van Bente:

♡ Talloze mooie, bijzondere momenten meegemaakt
♡ Hulp gekregen uit totaal onverwachte hoek
♡ Fijne mensen ontmoet die we anders nooit ontmoet zouden
hebben
♡ Er een lotgenotenfamilie bijgekregen, zowel uit de ME- als uit
de Lyme community (we hebben dus inmiddels een hele grote
familie!)
♡ Ontelbaar veel warme, liefdevolle reacties ontvangen!

Dit alles maakt ons leven rijk. We voelen ons gezegend met jullie allemaal om ons heen. En Bente? Het ziet er naar uit dat behandeling in Duitsland mogelijk gaat worden, dankzij júllie steun. Magic does happen!

Voor nu kunnen we jullie alleen maar bedanken voor alles wat jullie voor ons doen. En ik hoop van harte dat ik jullie namens ons gezin mag vragen om de crowdfundingsactie van Bente onder de aandacht te blijven brengen via jullie eigen netwerk. Want elke bijdrage, hoe klein ook, is ontzettend belangrijk. Het brengt Bente weer een stapje dichter bij genezing!

We hebben gekozen voor het platform Dream or Donate, omdat dit platform de actie goed onder de aandacht kan brengen en er met Ideal betaald kan worden. Wil je doneren, dan kan dat dus via deze link: https://nl.dreamordonate.com/dromen/helpbente-weer-te-leven/

Maar er kan ook rechtstreeks worden gedoneerd op de rekening die we speciaal voor dit doel hebben geopend:

IBAN: NL63 RABO 0331 81 87 52 ten name van B.A. Kubin.

Elke euro is welkom..

Ten slotte: voel je niet verplicht, we realiseren ons heel goed dat het niet in ieders vermogen ligt om te doneren. Met delen van de actie help je ons ook enorm..

Veel liefs van ons allemaal, Pauline (mams van Bente)

—————

Like de Facebookpagina of volg Bente’s instagram om op de hoogte te blijven!