#HELPBENTE: update 3

Foto is van een hele tijd terug

Vandaag is een bijzondere dag! Ik durf het bijna niet hardop uit te spreken, maar…. Bente kan zich bij Infusio gaan melden voor een afspraak in het kader van haar behandeling! We zijn er nog niet helemaal, maar bijna wel! Dit is zó bijzonder!

Nog geen vijf hele dagen geleden keken Bente en ik elkaar aan en stelden onszelf de vraag: “Gaan we het doen? Gaan we het écht doen? Durven we onze droom kenbaar te maken aan de buitenwereld? Mogen we het wel doen en zouden er überhaupt wel mensen zijn die ons willen steunen? Wat nu als er helemaal niemand reageert…”

Doodeng vonden we het en we hebben de droom drie keer aangemaakt, maar ook drie keer weer verwijderd. Gewoon omdat het zo ontzettend moeilijk is om hulp te vragen. Anderen helpen, dat proberen we altijd. Maar nu we zelf hulp nodig hebben is dat anders. De drempel was minstens 6 meter hoog en om daarover heen te komen… Ik kan je vertellen dat dat geen eenvoudige opgave is. Maar tóch. We hebben een aanloop genomen en we hebben de sprong gewaagd. En zijn vervolgens in een diep maar heel warm bad terecht gekomen.

De teller staat op het moment van schrijven van deze update op €31.284,00, onvoorstelbaar. En toch is het zo! Wat zou het geweldig zijn om ons doel nog deze week, voor zaterdag te behalen… Wie helpt?

Bente en ik hebben samen alvast een nieuwe droom geformuleerd. De ultieme droom is en blijft natuurlijk genezing van Bente. Dat op de eerste plaats. Maar stél dat er meer wordt gedoneerd dan het door ons gestelde doelbedrag.. Dan zouden we ook andere lotgenootjes kunnen helpen..

Voorlopig blijft het nog even bij dromen, maar we zullen ons stinkende best doen om de grens te verleggen als Bente straks tot meer in staat is dankzij de behandeling. We gunnen immers iedereen het geluk om gezond te zijn en het voelt goed om te delen!

Voor nu bedank ik weer iedereen die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd. Ik begreep zojuist dat onze jongste donateur net een maand oud is. Zo klein en nu al zo’n groot hart!

Veel liefs van ons,
Pauline (mams van Bente)

P.s. Doneren kan hier óf via de speciaal hiervoor geopende rekening: NL63 RABO 0331 8187 52 ten name van B.A.Kubin

Ten slotte: voel je niet verplicht, we realiseren ons heel goed dat het niet in ieders vermogen ligt om te doneren. Met delen van de actie help je ons ook enorm..

——————————

Like de Facebookpagina of volg Bente’s instagram om op de hoogte te blijven!