#HELPBENTE: update 5

Lieve, ongelooflijk lieve donateurs,

De afgelopen dagen is er een recordbedrag aan donaties binnengekomen. Hiermee staat niets de behandeling van Bente meer in de weg en is ook het vervolgtraject gegarandeerd. Bente kan straks revalideren zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over de kosten die dit met zich meebrengt.. Ik weet gewoonweg niet hoe ik jullie kan bedanken…

Hulp komt nu werkelijk van álle kanten. Van familie die we door de omstandigheden al lang niet hebben gezien of gesproken (sorry daarvoor, maar ik ben zó blij met jullie steun! xxx). Schoonfamilie, vrienden van familieleden. Of familie van familie van familie. Collega’s, ex-collega’s. Kinderen van. Vriendinnen, en ouders van.. (Vroegere) schoolgenoten, klasgenootjes, buren, verhuisde buren. Vriendjes, ex-vriendjes. ME-degenoten en Lymies. Maar ook veel anonieme donateurs. Mensen die we zijdelings kennen, maar ook mensen die we nog nooit ontmoet hebben. Donatiebussen tijdens de kermis en in winkels, bierraffles, dansworkshops, autoraamwasbeurten, lege flessen acties, heitjes-voor-karweitjes. Spaarpotjes die geleegd worden, acceptgiro’s omdat er geen computer beschikbaar is, contante euro’s… Noem maar op!

Het is werkelijk niet onder woorden te brengen hóezeer jullie ons hiermee helpen. Bente heeft weer kans op een menswaardig leven. Daar waar de situatie redelijk uitzichtloos was, gloort nu hoop. Hoop op een betere toekomst. Een toekomst waarin Bente weer kan lopen, naar buiten kan gaan en van de wereld om haar heen kan gaan genieten.

Bente probeert een beetje bij te komen van alle commotie en móet omwille van haar gezondheid een korte time-out nemen. Het is immers belangrijk dat ze straks sterk genoeg is om de behandeling aan te kunnen gaan. Maar ze komt snel weer bij jullie terug!

Dikke kus en heel veel liefs van ons,

Pauline (mams van Bente)


Like de Facebookpagina en volg Bente’s Instagram om op de hoogte te blijven!