#HELPBENTE: update 6

Dreams coming true..

We voelen ons alsof we de afgelopen weken in een tornado terecht zijn gekomen. Zo eentje met zo’n enorme slurf die je optilt en meevoert. Waarin je het besef van tijd, plaats en álles om je heen kwijt raakt. Meestal zijn tornado’s behoorlijk verwoestend, maar deze niet. In tegendeel. Dit was een hele vriendelijke tornado. Hij heeft ons leven weliswaar volledig op zijn kop gezet, maar op een hele, bijzondere, geweldige manier.

Sinds we jullie op 11 augustus, nu 16 dagen geleden, om hulp vroegen voor behandeling van onze dochter Bente, is er een vloedgolf aan reacties binnengekomen. Talloze geweldige, lieve, positieve, hartverwarmende steunbetuigingen, opmerkingen, reacties, telefoontjes, hart-onder-de-riempjes en ga zo maar door.

Onze droom is uitgekomen. Het doel van de crowdfundingsactie is behaald. Ruim zelfs. Bente gaat behandeld worden, dat is op zeker! We wachten nu op een afspraak vanuit Infusio en zijn ondertussen druk bezig met de voorbereidingen. Hoe gaan we naar Frankfurt toe, wat kunnen we doen ter voorbereiding van de behandeling, hoe wapenen we Bente zo goed mogelijk tegen alles wat nog komen gaat..

De afgelopen dagen is het daarom even stil geweest rond Bente. Gewoon om haar de rust te gunnen die zij zo ongelooflijk hard nodig heeft en die even helemaal zoek is. Het is in Bente’s belang dat er weer snel balans ontstaat in haar dagen. En daar gaan we de komende tijd hard aan werken. Hierdoor is het helaas niet mogelijk voor haar om alle berichtjes persoonlijk te beantwoorden. Ze leest de meesten wel en ze vindt het allemaal ontzettend lief!

De actie op Dream or Donate gaan we zoetjesaan beëindigen. Op die manier geven we ánderen de kans om hun dromen waar te maken. Dank voor jullie onvoorwaardelijke steun. Voor alles wat jullie ons gegeven hebben. We zullen dit nooit vergeten! En natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Wordt vervolgd..

Liefs, Pauline (mams van Bente)


Like de Facebookpagina en volg Bente’s Instagram om op de hoogte te blijven!