#HELPBENTE: Dé datum!

“Together we can make miracles happen!” was de quote van de crowdfundingsactie. De actie die we begonnen met de intentie om de komende maanden geld in te zamelen voor de stamcelbehandeling in Duitsland. Ik had er om en nabij zes maanden voor uitgetrokken. Dat was hoe lang ik dacht dat we erover zouden doen om het geld bij elkaar te krijgen. Zes maanden om er alles aan te doen om in betere conditie te komen, zodat ik de behandeling zeker weten aan zou kunnen. Zes maanden om me zowel fysiek als mentaal voor te bereiden op het begin van een nieuw leven.

And miracles díd happen. 11 augustus lanceerden we de actie. Nooit had ik gedacht dat de behandeling zo snel, zo dichtbij zou komen. Die 6 veranderde namelijk opeens in een 1. In plaats van zes maanden na de actie, werd het één maand na de actie. Een maand later ja, je leest het goed, we hebben namelijk eindelijk de datum: 17 september is de dag dat mijn behandeling in Duitsland begint! Ik kreeg het vanmiddag van mijn moeder te horen toen ze net het telefoon gesprek met Infusio had beëindigd. In eerste instantie was ik dolblij, maar vrijwel meteen raakte ik lichtelijk in paniek: 17 september?! Dat is over twee weken al!!

Mijn verwachtingen van die zes maanden had ik de week na de crowdfundingsactie al bijgesteld, aangezien we toen het geld totaal onverwachts al bij elkaar hadden. Ik had bij Infusio aangegeven dat ik dan heel graag eind september/begin oktober terecht wilde. Maar eigenlijk ging ik er stiekem vanuit dat dat midden- of eind oktober zou worden. Het was op zo’n korte termijn, dat kon bijna niet anders..

Toch wel dus. Over twee weken zitten we gewoon al in Duitsland!! Er moet nog veel geregeld worden. Ik zie er verschrikkelijk tegen op. Misschien nog wel het meeste tegen de reis er naartoe en weer terug. Maar dat is waarschijnlijk puur omdat ik weet hoe ik er al aan toe ben als ik alleen al naar het ziekenhuis in Alkmaar of Amsterdam moet. Ervaring. Ik weet een beetje wat me daarbij te wachten staat. Maar dan is dit 5x zo lang. Wat betreft de behandeling heb ik natuurlijk totaal geen idee wat ik kan verwachten. Maar ik weet wel dat het immens zwaar gaat worden. Waarschijnlijk het zwaarste wat ik in mijn leven ooit lichamelijk zal moeten doen. Ik heb geen idee hóé ik het ga doen, maar ik gá het doen.

Naast dat ik er tegen op zie, kijk ik er natuurlijk ook zó enorm naar uit! Dit voelt als de sleutel naar genezing. Ik moet dit doorstaan om te bereiken wat ik het allerliefste wil. Mijn dromen en fantasieën leven sinds de actie meer dan ooit. De hele dag door zie ik mijzelf voor me als de gezonde, stralende vrouw die ik hoor te zijn. Ik zie mezelf naar het strand gaan, zingen, feesten, dansen, shoppen, buitenritten maken, met de honden rennen, de mensen van wie ik houd knuffelen, lachen, kletsen, gek doen. Het leeft weer. En ik kan echt niet wachten tot dit werkelijkheid wordt. Het voelt alsof Infusio mij hierbij gaat helpen. En dat is zo ongelooflijk spannend!

“Together we can make miracles happen”! Een deel daarvan is al bewezen tijdens de crowdfundingsactie. Nu maar hopen dat dit doorstraalt tijdens de behandeling en daarna..♡

Magic Everyday en veel liefde!


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven!