#HELPBENTE: Behandeldag 4 bij Infusio

Vandaag was het opnieuw een pittige dag voor Bente. Ze had het gevoel dat ze niet meer kon nog voordat we het appartement verlieten. Niet lang nadat zij was aangekoppeld voor het eerste infuus, een detox, zeilde ze onderuit. Alle toeters en bellen kwamen er aan te pas om haar weer bij haar
positieven te krijgen. Dr. Bijan kwam aangesneld en hielp haar te stabiliseren. Het detoxinfuus werd afgekoppeld en er werd snel een ander infuus met allerlei vitamines en mineralen aangekoppeld. Tegelijkertijd werd ze met haar benen omhoog gelegd en probeerden ze contact met haar te krijgen.
Bente herinnert nauwelijks iets van wat er gebeurd is, behalve dat ze zich ontzettend slecht voelde.

Na een tijdje trok ze gelukkig weer een beetje bij en kon zij verder met de behandeling. Dr. Bijan legde uit dat niemand er iets aan heeft als ze minder doen dan het standaard protocol. “I want to see pictures of you on the beach or in the snow in three or four months, not in a year or longer”. Dus de volgende twee infusen werden aangekoppeld: één voor de mitochondriën en één voor het ondersteunen van de lever en de nieren.

Toen Bente rustig in haar aparte kamer lag bij te komen van wat er was gebeurd, kwam Dr. Bijan haar samen met de manager vertellen dat ze een nieuwe kamer voor haar hadden. “This is not a healing situation”. Het was er naar zijn idee voor Bente nog steeds te licht, te luidruchtig, te warm (en natuurlijk was Bente het daar mee eens, álles was te veel). Hij regelde vervolgens een geweldige ruimte waarin Bente eindelijk in alle rust kon herstellen. Wat een service, zó fijn! Ook de komende dagen mag Bente gebruik maken van deze ruimte, zodat de behandelingen wat beter te verdragen worden. Hebben we al gezegd: wát een service?!

Om een lang verhaal en een lange dag kort te maken: Bente kreeg nog een aantal infusen en injecties en rondde de dag af met behandeling op het laserbed. De uitslagen van de onderzoeken die tot nu toe bekend zijn, werden besproken en alles duidt op een slecht functionerend immuunsysteem en daarmee samenhangend problemen met het endocriene systeem, het zenuwstelsel en het niet goed kunnen afvoeren van gifstoffen. Het goede nieuws is dat met goede ondersteuning dmv detox, medicatie, de infusen die ze krijgt en de stamceltherapie een aanzienlijke verbetering van haar situatie wordt verwacht. En daar gaan we voor!

Bente wil jullie nogmaals even ontzettend bedanken voor alle steun. Hartverwarmend..

De cadeautjes die ze kreeg vlak voordat we naar Duitsland vertrokken, staan naast haar bed en geven haar steun♡

Een dikke knuffel van haar en veel liefs van ons!

Pauline (mama van Bente)


Like Bente’s Facebookpagina en volg haar Instagram om op de hoogte te blijven!