Column: Is het kerstgevoel aanwezig?

De temperaturen dalen, het wordt steeds sneller donker. Kerstbomen worden opgezet, warme chocolademelk wordt gedronken, cadeautjes worden ingeslagen, lichtjes worden opgehangen en kerstliedjes zijn overal te horen. Maar ìk krijg er weer nauwelijks iets van mee..

Kriebels in mijn buik voel ik als ik tóch een fotootje in kerstsferen langs zie komen wanneer ik even snel op social media kijk. Ik houd enorm van deze tijd van het jaar. Het is zo knus, zo gezellig, maar vooral zó fijn om lekker samen te zijn. En daarom baal ik des te meer dat dat voor mij wéér niet opgaat deze keer. Dat het voor mij eigenlijk hetzelfde voelt als elke andere maand. 

Het is het derde jaar op rij dat ik geen kerst zal vieren zoals ik het graag zou willen. Natuurlijk zorgen mijn lieve ouders, mijn zus en haar man ervoor dat ik er toch wel íéts van mee ga krijgen, maar dat is natuurlijk niets vergeleken met hoe het zou horen te zijn.

Ik zal nog even moeten doorzetten in de hoop dat ik er de volgende keer weer helemaal bij ben en weer op en top kan genieten van deze tijd van het jaar, met de mensen van wie ik houd. In de tussentijd probeer ik tóch stiekem af en toe een kerstliedje te luisteren wanneer dat lukt. Gewoon even om het niet helemaal aan me voorbij te laten gaan.

Ik wil jullie in ieder geval hele fijne feestdagen wensen!✨ Genieten jullie een beetje extra voor mij? 

En voor jou, voor als het niet zo is als het zou moeten zijn, voor als je iemand moet missen, voor als jijzelf gemist wordt, als je je alleen voelt of voor als je het gewoon nodig hebt: een héle dikke knuffel van mij, ik denk aan je.

Liefs en Magic Everyday 


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven!