Column: Happy new beginnings!

Vroeger naar bed. Meer bewegen. Gezonder eten. Stoppen met een slechte gewoonte. Meer tijd voor het gezin. Minder op je telefoon. Een reis maken. Eerder beginnen met iets wat je op tijd af moet hebben. Iets doen voor een ander. Doelen waar veel mensen elk jaar weer opnieuw mee beginnen.

Ik begon dit jaar ook met een doel. Maar dat was van een iets ander kaliber. Mijn doel was om in 2018 naar Duitsland te kunnen voor een stamcelbehandeling. Het was misschien wel het grootste doel dat ik ooit voor mijzelf heb gesteld. Het voelde ook best badass om het überhaupt uit te spreken. Om er voor te gaan. Maar toch deed ik het. Dit is wat ik wilde, dus het ging gebeuren!

Met de nodige voorbereidingen en de allerliefste mensen ooit om mij heen, werd vier maanden geleden de crowdfunding in gang gezet. Als ik het maar ga redden vóór 2019… Was iets wat door mijn hoofd ging. Ik was namelijk niet van plan om mijn doel uit te stellen of op te schuiven.

Alsof er een wonder gebeurde, was het geld binnen een week bij elkaar en kon ik de maand daarop nog naar Duitsland vertrekken. Ongelooflijk. Ik besef nog steeds niet helemaal hoe snel dat is gegaan. En hoeveel liefde en steun ik heb mogen ontvangen.. Daar zal ik jullie altijd dankbaar voor blijven.

Ik weet niet wat 2019 mij gaat brengen, maar ik hoop op een heleboel moois. Op tig magische momenten. Op verbetering, genezing zelfs. Op veel tijd met de mensen en dieren van wie ik houd. Op buiten, strand en zingen. Op alles waar ik van droom. Het is veel, het is groot, het lijkt ver weg, maar er kan een boel gebeuren in een jaar. Dat is één ding dat zeker is.

Ik hoop voor jou op al het beste. Op schepen vol liefde, tonnen vol geluk, een wereld aan gezondheid. Alles wat je verdient en waar je op hoopt. En dat mag best iets meer zijn dan je denkt dat mogelijk is. Wees een beetje badass, wie weet waar het je brengt!

Dat 2019 lief voor je mag zijn.

Dikke knuffel, een hele fijne jaarwisseling en Magic Everyday 

Bente


Mijn ouders en ik willen jullie ontzettend bedanken voor alle hulp, alle steun, alle likes, de bijzondere reacties en hartverwarmende (kerst)kaartjes of cadeautjes. Ik heb op veel niet kunnen reageren, maar dat betekent niet dat het minder belangrijk voor mij is. In tegendeel. Jullie betekenen echt heel veel voor mij en jullie steun speelt een grote rol in mijn herstel. Kortom: jullie zijn geweldig en ik hoop dat jullie nog heel lang blijven.✨


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven!