Infusio: behandeldag 3!

Vandaag was de minst leuke dag van de week. Wat had Bente het zwaar! We begonnen de dag al slecht. Onze vaste chauffeur kon ons gistermiddag niet vervoeren, dus werd de taxicentrale gebeld. En ondanks de nadrukkelijke opmerking dat er een niet-opvouwbare ligrolstoel mee moest, stuurden ze een hele vriendelijke, niet te verstane taxichauffeur met een véél te kleine auto. En omdat we al beneden waren en Bente het niet meer redde om nog te wachten om een andere taxi te laten regelen, moesten we de rolstoel dus bij Infusio achterlaten. Dit betekende dat Bente het laatste stuk naar de hotelkamer moest lopen. En lopen en Bente, die twee gaan momenteel nou niet echt goed samen. Ze deed het (met ondersteuning van ons) en ze heeft het ‘gered’, ondanks het feit dat ze gesloopt was na de intensieve behandeling van eerder die dag.

Vanmorgen kon Bente op herhaling. Nog voor dag en dauw stond onze eigen chauffeur Bogdan beneden en Bente moest dus lopend van de hotelkamer naar de taxi. Nu ja, er ís een lift. Maar juist vanmorgen werd er op alle verdiepingen (8) gestopt en Bente moest al die tijd blijven staan. Een ware krachttoer voor haar!

Eenmaal bij Infusio moesten we, ook weer met een lift, twaalf verdiepingen omhoog. Daar viel ze al bijna flauw. Toen Bente dan eindelijk op haar loungebank lag, hield ze het niet meer. Ik heb een hele tijd met haar benen in mijn nek gezeten om het bloed weer naar haar hoofd te kunnen laten stromen. Uiteindelijk trok Bente na een half uur weer wat bij. Maar vanaf dat we daar waren kon ze eigenlijk al niet meer. Het was weer puur vechten om die paar uurtjes door te komen.

Om een lang verhaal wat korter te maken: Bente werd volgepompt met o.a neurotransmitter Choline, pijnstiller/ontstekingsremmer Procaine en als afsluiter een infuus ter ondersteuning van de spieren.

Verder is er bloed afgenomen voor onderzoek en een nieuwe scan gemaakt om te kunnen zien wat er verder nog kan worden gedaan om haar op te lappen. Met een tas vol sups en een recept voor LDN tegen de pijn, adviezen over lymfedrainage en Bowtech therapie zijn we weer naar het hotel gekeerd.

Omdat Bente op een gegeven moment niet meer wist hoe ze moest liggen, wilde ze even snel een foto van ons ter afleiding. Zie hier boven het resultaat?

Morgen nieuwe dag, nieuwe kansen!

Heel veel liefs, ook van Bente, Pauline (mams)


Like Bente’s Facebookpagina en volg haar Instagram om op de hoogte te blijven!