Column: Deze is voor jullie ♡

Lieve Bente, waar haal je toch de kracht vandaan?’ Is een vraag die mij regelmatig wordt gesteld. En het antwoord is niet moeilijk. Naast de steun van mijn familie en vrienden, mijn immense verlangen naar het leven en het visualiseren van mijn doelen, dromen en toekomstplannen, blijft er nog één aspect over wat mij ongelooflijk veel kracht geeft: jullie.

De kracht die jullie mij geven, voel ik tot in mijn tenen. Door mij te geloven, te steunen, aan te moedigen en door de ontelbaar lieve woorden en gebaren. Bij elke ‘sterkte’ of boodschap van moed die ik tijdens mijn behandeling in Frankfurt las, ademde ik diep in en probeerde ik mij in te beelden dat ik steeds groter en sterker werd. Groter en sterker dan deze ziektes, groter en sterker dan deze hel van een periode.

Sinds een weekje ben ik weer lekker thuis, in mijn eigen bed en in mijn eigen omgeving. Normaal zou ik het niet snel toegeven, maar wat wás dit zwaar. Uiteindelijk was ik helaas te ziek om de stamcellen al te ontvangen. Daar zal ik over ongeveer een half jaartje voor terug moeten komen. Ik heb die week wel veel andere infusen en behandelingen gekregen om mijn lichaam dat extra zetje te geven. De stamcellen van de vorige keer werken nog minimaal acht maanden door en de artsen daar hebben nog steeds alle vertrouwen in mijn herstel. Dus ik ook!

Ik heb het wel vaker gezegd, maar ik meen het oprecht wanneer ik zeg dat jullie mij door deze zware periode heen helpen. Dat er zo veel mensen naast mij staan, dat zó veel mensen mij uit de grond van hun hart het beste wensen, de wereld gunnen, ondanks dat het merendeel van jullie mij niet persoonlijk kent, geeft mij zó’n boost! Dit gun ik iedereen. Ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken.. Maar toch: duizend maal dank, jullie zijn geweldig. Écht. ♡

Heel veel liefde en mega dikke knuffels,

Bente


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven!