“Het begin van mijn nieuwe leven?”

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Linda van Fotofabriek.nl of het mij leuk leek om een fotoboek bij hen te maken. Dit was net bijna een half jaar na mijn stamcelbehandeling, dus dat kwam heel goed uit! Want hoe bijzonder en bizar is het afgelopen jaar geweest.. Dat is bijna niet in woorden uit te drukken, daarom is het fijn om het allemaal overzichtelijk bij elkaar te hebben in foto’s, zodat ik er later rustig nog eens op terug kan kijken.

Zo’n fotoboek in elkaar zetten is in mijn situatie veel werk. Van tevoren heb ik meteen aangegeven dat ik daar wel een tijdje over zou doen, dat was gelukkig geen probleem. Langzaam heb ik hem stukje voor stukje in elkaar gezet. Het fijne aan het bewerkprogramma hierbij, is dat het project waarmee je bezig bent steeds kan worden opgeslagen. Geen stress om al m’n werk kwijt te raken dus!

Toen hij eenmaal klaar was, had ik hem binnen drie dagen binnen. Super snel! En hij is echt prachtig geworden?? Veel groter dan ik had verwacht, maar dat is alleen maar heel bijzonder. Om het zo groot allemaal achter elkaar als één verhaal te zien, bezorgde mij kippenvel. Ik zal jullie een paar pagina’s uit het boek laten zien:

Tekst gaat na de foto’s verder.

Het blijft gek om het hele verhaal zo te zien. Nog steeds is de behandeling voor mij niet meer dan een vage, zware, herinnering, dus het voelt heel dubbel. Aan de ene kant denk ik: wat heftig dat ik dat allemaal heb moeten ondergaan.. En aan de andere kant denk ik: wat ben ik blij dat ik het heb gedaan en wat kan ik ongelooflijk trots op mijzelf zijn!

Ik ben Linda dankbaar dat ze mij precies op dat moment een berichtje stuurde, anders had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Nu is dit een soort hoofdstuk dat ik af kan sluiten om vervolgens een nieuw hoofdstuk te beginnen. Op naar het volgende half jaar, ben zó benieuwd hoe ik er dan voor sta!

Als jij nou ook een fotoboek wilt maken, doe dat dan even via Fotofabriek. Vinden ze leuk? Je komt er door hier te klikken. Ze maken ook andere fotoproducten, die kun je hier zien. Fotofabriek is trouwens als beste getest, dus mooi wordt het hoe dan ook!

Magic Everyday 


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven!