Liefde en een pauze

Lieve, lieve Magics,

Ten eerste is het vandaag een dag speciaal voor alle ernstig- en zeer ernstig zieke ME patiënten. Dat blijft altijd confronterend. Ondanks dat ik van zeer ernstig naar ernstig ben gegaan (gelukkig), is dit nog steeds verre van een leven. In gedachten ben ik bij iedereen die op deze manier moet bestaan. Bij iedereen die te ziek is om aan te kunnen wat hij of zij nodig heeft en bij iedereen die niet kríjgt wat hij of zij nodig heeft. Bij elk mens dat geïsoleerd is van alles en iedereen en niet in staat is om te doen van wat ze houden en samen te zijn met van wie ze houden. Bij iedereen die al deze kostbare tijd moet inleveren alsof het niets is. Bij iedereen die de angst voelt dat het zomaar afgelopen zou kunnen zijn en bij iedereen in de omgeving die daar noodgedwongen mee om moet gaan. Hoe eenzaam het allemaal ook voelt, jullie zijn niet alleen❤ En alle lof voor de mensen die vol overgave voor ons zorgen, die 24/7 voor ons klaarstaan, die ons zonder twijfel geloven, die er voor ons blijven zijn zonder zeker te weten hoe de toekomst eruit ziet. Jullie allemaal zijn stuk voor stuk helden??

Daarnaast nog even iets anders: zoals ik in mijn laatste blog al zei, blijkt de nieuwe diagnose nog ernstiger te zijn dan we aanvankelijk dachten. Ik merk dat ik even de tijd nodig heb om dit te verwerken. Er komt een boel bij kijken en daardoor zie ik door de bomen het bos even niet meer. Ik zou nu echt niet weten waar ik zou moeten beginnen met het schrijven van een column en daar wil ik me op dit moment niet óók druk om hoeven te maken..

Volgende maand heb ik een afspraak bij de neurochirurg in Leiden en als het goed is, weet ik daarna meer over wat mij allemaal te gebeuren staat. Wanneer ik het dan zelf allemaal op een rijtje heb, zijn jullie de eersten die het horen!

Dat er eventjes geen column komt, betekent niet dat ik helemaal weg ben, ik zal vast af en toe wel wat van me laten horen?

Ik voel me oprecht zó gezegend met jullie. De steun, het medeleven, de hartverwarmende reacties.. Dat betekent ongelooflijk veel voor mij en ik hoop dat jullie dat weten❤

Veel liefde,

Bente


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven en getuigen te zijn van kleine magische momentjes✨