Wat ik jullie wens voor het komende jaar ♡

Ik heb er dit jaar álles aan gedaan (nog voor m’n operatie ook) om weer een kerstkaart (+ een foto voor op social media🙃) te maken en het is gewoon gelukt🙏

Vorig jaar kreeg ik zó veel lieve, leuke reacties. En voor mijn gevoel hebben mensen het dit jaar en op dit moment harder nodig dan ooit om wat extra liefde te krijgen, hoop te voelen. Een klein lichtpuntje in deze donkere dagen. En aangezien jullie dat altijd voor mij zijn, hoop ik dat op deze manier een heel klein beetje terug te geven❤️

Ik had oprecht gewild dat ik ze naar jullie allemaal kon sturen, maar dat gaat helaas niet. Ook is het mij dit jaar niet meer gelukt om nog nieuwe adressen te vragen, dus heb jij dit jaar wel veel voor mij betekend, maar krijg je de kaart de komende dagen niet in levende lijve, weet dan dat dat hierdoor komt en dat deze digitale versie net zo veel liefde bevat😏

Een hele magische en zo fijn mogelijke tijd voor jullie, lieve allemaal, jullie zijn fantastisch🤍


Like mijn Facebookpagina en volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven en getuigen te zijn van kleine magische momentjes✨